Català   Español   

Làser Zerona: Revela la teva autèntica silueta

El nou làser Zerona, remodela el teu cos ajudant-te a perdre pes i fins a 9cm de contorn.

Com puc perdre pes i volum corporal? 

El làser Zerona remodela el teu cos gràcies a un làser fred de baixa intensitat, totalment indolor, però molt efectiu,  reduint  el greix i el gruix del teixit adipós de manera generalitzada i posteriorment eliminant-lo de manera natural a través del sistema limfàtic. És necessari fer una sèrie de sessions per augmentar els resultats.

Com em pot ajudar?

Redueix centímetres  de contorn, remodela la teva figura, ajuda a tensar lleugerament la pell flàccida, ajuda a rebaixar les zones difícils i t’ajuda a perdre pes, tot sense passar per quiròfan, de manera còmoda i senzilla.
A la nostra consulta valorarem les teves necessitats i et suggerim opcions per reduir el volum corporal.

Redueix el volum corporal, resultats comprovats.

Perd pes i volum de manera senzilla, amb aquest làser mèdic no invasiu d’última generació, que buida els cúmuls de greix i els allibera perquè el cos els expulsi de manera natural.
Així recupera la teva silueta i et veus millor cada dia.
Es requereix una sèrie de sessions continuades, aproximadament 3 sessions/setmana com a mínim durant tres setmanes i cada sessió dura uns 40 minuts.

Què puc fer per accentuar el seu efecte?

El làser Zerona es pot combinar amb altres tractaments, una dieta saludable i exercici de manera regular, els resultats es multipliquen.

Sóc home, també puc remodelar el cos amb el làser Zerona?

I tant que si, el làser i els seus beneficis no diferencien per sexe, ni per edat, ni per raça, tothom que vulgui pot reduir el volum corporal amb nosaltres.

Vine a provar-ho, et sorprendràs!

Revela la teva autèntica silueta entre tres i sis setmanes amb el làser Zerona.
​​Riu Güell, 1A, 1r 2a
17001 Girona
972212154
consulta@drbachs.com