Català   Español   

Contacte

No dubti en demanar consulta, atendré els seus dubtes relacionats amb la Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica i la Medicina Estètica.

Ubicació

Direcció 
Carrer Riu Güell, 1A , 1r 2a
17001 GIRONA (Girona)

E-mail

Telèfon
972 212 154

Formulari de contacte

Si us plau, envieu-nos els seus comentaris

 • Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad y Términos de Servicio de Google
  De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades en un fitxer sota la responsabilitat de DR. JORDI BACHS BAYES amb la finalitat d’atendre les seves consultes.
  Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: RIU GÜELL, 1 A 1r 2a, 17001 GIRONA.
  Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment pel tractament de les seves dades.
  Al mateix temps i d’acord amb amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem el seu consentiment explícit per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem que puguin ser del seu interés, per correu electrònic o per qualsevol altre medi de comunicació electrónica equivalent.
  Li informem que podrá revocar en qualsevol moment el consentiment atorgat a la recepció de les comunicacions comercials enviant un e-mail a l’adreça de correu electrònic: consulta@drbachs.com.
  L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta cláusula.